Kazım Delal Kılıçdaroğlu`yla Andon`u Görüştü

Kazım Delal Kılıçdaroğlu`yla Andon`u Görüştü

Vatandaş Kazım diye tanınan Andon bölgesinin HES savunucusu Kazım Delal, Ankara`da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek bölgedeki sorunu kendisine iletti.

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP içerisinde özellikle Karadeniz`deki çevre sorunlarına odaklı bir çalışma komisyonu oluşturulması yönünde bir talimat verdi" dedi.
 
Onur, Karadeniz`deki yerel çevre platformlarıyla birlikte TBMM Basın Kapısı önünde düzenlediği basın toplantısında, heyetin dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu ziyaret ettiğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu`nun CHP içerisinde özellikle Karadeniz`deki çevre sorunlarına odaklı bir çalışma komisyonu oluşturulması yönünde talimat verdiğini açıklayan Onur, heyetin ayrıca Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ile Çevre Komisyonu başkanlarıyla da görüştüğünü ve brifing verdiğini belirtti.

Melda Onur, Kılıçdaroğlu`nun CHP içerisinde özellikle Karadeniz`deki çevre sorunlarına odaklı bir çalışma komisyonu oluşturulması yönünde kendisine bir talimat verdiğini dile getirerek, "Konuyla ilgili bölgedeki milletvekillerimiz, genel başkan yardımcılarımızla birlikte bir komisyon oluşturup Batı Karadeniz`den Doğu`ya kadar adım adım gezip tek tek sorunları tespit edip bir rapor oluşturacağız" dedi.


5 SENE SONRA SÖYLENECEK BİR ŞEY KALMAYACAK

Rize`nin Andon Vadisi`nden gelen Kazım Delal da, "Sayın Cumhurbaşkanımızla hududuz. Onun köyü olan Güneysu`da da bir damla su kalmadı. 5 ilçeye su Andon Vadisi`nden geliyor. Sayın Cumhurbaşkanı`nın köyüne de oradan geliyor. Bir damla su kalmadı ancak vadiye Hes yapılacağı söyleniyor. 5 sene sonra söyleyecek hiçbir şey kalmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.