Kendirli Belediyesi'nden 2 Bin Kişilik Sokak İftarı

Kendirli Belediyesi'nden 2 Bin Kişilik Sokak İftarı

Rize’nin Kendirli Belde Belediyesi tarafından 2 bin kişilik sokak iftarı düzenlenirken, iftar sonrasında ise Şehit Soner Fazlıoğlu için mevlit okutuldu.

 Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar tarafından 4.’sü düzenlenen iftar programı dolayısıyla  Belediye Binası önündeki Recep Tayyip Erdoğan Caddesi  araç trafiğine kapatıldı. Protokol üyeleri ile vatandaşlar trafiğe kapatılan Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde kurulan masalarda bir araya geldi.

ÇAYTV CANLI

YAYINLADI

 
İftar programına ilgi yoğun olurken 2 bin kişinin katıldığı iftar programı ile akabindeki Şehit Soner Fazlıoğlu için okutulan Mevlidi Şerife Ak Parti Rize Milletvekilleri  Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Kalkandere Kaymakamı Eyüp Kaykaç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Derepazarı  Belediye Başkanı Yakup Samangül, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Rize Şube Başkanı Av. Ali Rıza Sancaktutan, Kağıthane Belediyesi Meclis Üyesi, Gündoğdu Dernek Başkanı, RİDEF Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Kopuz, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları ile Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Ak Parti İlçe ve Belde Başkanları, kamu kurumlarının il müdürleri ile STK temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.



Belde sakinlerini sofralarında selamlayarak, Ramazan aylarını tebrik eden Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, burada yaptığı açıklamada Ramazan ayının manevi bereketini yaşadıklarını ifade etti. Ramazan ayının İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Serdar,  geleneksel hale gelen ve 4.’sünü düzenledikleri “İftar Sofrasında Buluşuyoruz” etkinliğinin her sene aynı coşkuyla yapılacağını kaydetti.
 
Serdar, programa katılan Rize Milletvekilleri  Hasan Karal, Osman Aşkın Bak ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile diğer protokol üyeleri ve Kendirli halkıyla, yakından uzaktan teşrif eden misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.
















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.