Köksal Toptan Rize Belediye Başkanlığı  aday adaylığı için başvuruda bulundu

Köksal Toptan Rize Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu

Usta siyasetçi öğlen saatlerinde yoğun bir kalabalıkla il başkanlığına geldi. Bu esnada kalabaligin fazla olması sebebiyle vatandaşlar sokaklara taştı.

 Usta siyasetçi öğlen saatlerinde yoğun bir kalabalıkla il başkanlığına geldi. Bu esnada kalabaligin  fazla olması sebebiyle vatandaşlar sokaklara taştı.

 
Toptan burada yoğun kalabalığa karşı bir açıklama  yaptı.

 
TOPTAN,” sizleri  burada bu yoğunlukta görmek ziyadesiyle beni memnun etmiştir. Gördüğünüz gibi sizlerin içinden biri olarak aday adaylığı başvurumu ak parti il  başkanı ısak alime yaptım.
Bundan sonraki süreçte bu can bu bedende olduğu sürece sadece size hizmet edeceğim.
Amacım belli, niyetim belli diyen,” KÖKSAL TOPTAN başkan olduğu zaman sizler için çalışacak bir kardeşiniz olacak. Bugün nasılsam başkan olduğumuz zamanda bu şekilde olacağız. Benim telefonum hiç bir zaman kapalı olmadı, kapım hiç bir vakit kapalı olmadı diyen toptan, siyasetçinin telefonu ve kapısı kapalı olmaz. Sizeseref sözü veriyorum seçildiğim zaman sizlerde daha farklı olacaksınız buna emin olun.

 
“PROJE BENIM İŞİM”



TOPTAN,” Rize için bir çok projelerimiz var bunları hayata geçirmek için gerekli desteği geçmişte olduğu gibi bugünde rizeye almak için elimizden geleni yapacağız. Ankaraya gidip boş dönmeyeceğiz bu size benim sözümdür diyen,” Toptan, hedef belli 2023, Kıymetli Cumhurbaşkanımızın dediği doğrultuda çalışmalarımız sizlerle beraber devam edecek,” ifadesini kıllandı. 




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.