Kopuz, Başvurusunu Yaptı

Kopuz, Başvurusunu Yaptı

Gündoğdu Belediye Meclis Üyesi Saffet Kopuz 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Rize Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı..

Bilindiği gibi 2009 yerel seçimlerinde Gündoğdu Belediyesi Meclis Üyesi görevine seçilen ve bu görevi halen sürdüren Saffet Kopuz, Rize Ak Parti İlçe Başkanlığına giderek dosyasını Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim’e teslim etti. 
 
1970 doğumlu olan Kopuz, Rize’de çeşitli alanlarda ticaret yapmakta. 2009’da Gündoğdu Belediye Meclis Üyeliğine seçildikten sonra Gündoğdu Belediyesinde zaman zaman başkan vekilliği görevinde bulundu. Gündoğdu’da yaşanan sel felaketinde göstermiş olduğu özverili çalışmalar ve ekip anlayışıyla öne çıkan ve takdir edilen Saffet Kopuz, belediyenin her türlü çalışmalarında katkı sağlamaya devam etmektedir. 

Yeni dönemde Rize Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı olan Saffet Kopuz başvuru sırasında şunları söyledi; “Yaptığım istişareler ve halkımızın teveccühü ile bu göreve talip oluyorum. Başlayıpta henüz tamamlayamadığımız işlerimiz var. Rize Türkiye’nin en şirin en güzel illerinden bir tanesidir. Bu şehre hizmet etmek heyecanı ile bu göreve tekrar aday olduğum için mutluyum. Dünya lideri sayın Başbakanımızın bir oy bin oydur anlayışıyla partimin layık göreceği her türlü hizmetlerde bulunacağımı ve bunları başarı ile yerine getireceğime inanıyorum” diye konuştu. 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.