Köseoğlu'ndan Çaytv ye Teşekkür Belgesi

Köseoğlu'ndan Çaytv ye Teşekkür Belgesi

Türk Eğitim-Sen Rize Şube Yönetim Kurulu Başkanı Murat Köseoğlu ve yönetimi Çaytv ye zor görevlerinden dolayı Teşekkür belgesi verdi...

 Türk Eğitim-Sen Rize Şube Yönetim Kurulu Başkanı Murat KÖSEOĞLU ve Yönetimi Çaytv Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yücel YAZICI Tarafından karşılandı....

Yönetim Kurulu tarafından basın emekçilerine bu zor görevlerinden dolayı  teşekkür belgesi verdi..

 
Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Şube Başkanı Murat Köseoğlu, basın emekçilerinin zor şartlarda çok büyük bir hizmet verdiklerini söyledi.
 
Rize’de bütün basın mensuplarının ayağına giderek gösterdikleri çalışmalarla ilgili kendilerini ziyaret ettiklerini söyledi. 


 
Özellikle yerelde toplumun sorunlarını gündeme taşıyan, sivil toplum örgütlerinin destekçisi olan, ekonomik ve kültürel olarak yörenin kalkınmasına katkı sağlayan basın mensubu arkadaşlarımız çok kutsal bir görevi yerine getirmektedir. Demokratik, gelişmiş toplumlarda halkın haber alma hakkı en temel haklardandır.
 
Basın, demokrasilerin sağlıklı işlemesinin vazgeçilmez koşulu, demokrasinin de bekçisidir. Basının görevi, halkı bilgilendirmek, siyasetin, diğer kurum ve kuruluşların yanlışlarını kamuoyunun dikkatine sunmaktır. Böylelikle halkın karar alma sürecine katılımına da katkı sağlamış olmaktadır.

 
Bu açıdan baktığımızda, yerelde basınımız bu görevi layıkıyla yerine getirmektedir. Zor şartlar altında çalışan basın mensuplarımızı cani gönülden kutluyorum.” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.