Kudüse Doğru İftar sofraları Arefe Günü Rize Meydanında

Kudüse Doğru İftar sofraları Arefe Günü Rize Meydanında

Selamet Uluslararası insani yardım derneğinin, Düzenlemiş oldu, Kudüse Doğru İftar sofralarından biride Rize Temsilciliğimiz tarafından pazartesi günü Rize Meydanında, gerçeştirilecektir.

   Selamet Uluslar arası insani yardım derneğinin, Düzenlemiş oldu, Kudüse doğru iftar sofralarından  biride Rize Temsilciliğimiz tarafından pazartesi günü Rize Meydanında, gerçeştirilecektir. 

             Aynı gün Rize gönüllülerimizin yardımları ile, afrikada 250 kişilik bir iftar soframız ile beraber ramazanın son orucunu birlikte açaçağız. 


 
               İnşallah bu iftar sofralarımızın bereketleri dualarıyla, sofralarımızı kuduse doğru taşıyacağız. Ve dualarımızda, Filistinli kardeşlerimize maddi ve manevi destek olmayı, siyonizmin işgali altında olan ve mukaddes şehrimiz kudusu, ülkemizin liderliği ile tekrar İslam aleminin kontrolu ve güvencesi altına almasını ve mescidi aksa da huzur ve barış içinde tüm müslümanların ibadetlerini yapa bilmeleri için yuce rabbimize dua edeceğiz. 
 
             Allah c.c rahmeti ve bereketi tüm Müslüman ların üzerine, gazabı  ve lanetide, başta siyonizme, İslama ve müslümanlara düşman kafirlerin üzerine olsun.  
 
Arefe günündeki bu son iftarımıza dualarımızın, gönüllerimizin birlik beraberliği ve ortak derdimiz Kudüs için,  programımıza tüm halkımız davetlidir.  
 
Selamet İnsani Yardım derneği
 
RİZE İl Temsilcisi 
Abdulkadir USTA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.