KURA ÇEKİMİ ÇAY TV'DEN CANLI YAYINLANACAK

KURA ÇEKİMİ ÇAY TV'DEN CANLI YAYINLANACAK

1631 YÜKLEME İŞÇİSİ İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Rize’de Çaykur’un 31 fabrikasına 1631 yükleme işçisi alınacak. Bugün  (5 Mayıs Salı günü) Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu’nda saat 13.30’da noter huzurunda kura çekimi yapılacak.Kura çekimi Çay TV'DEN Canlı olarak yayınlanacak Yükleme işi başvurusunda bulunan adayların kura çekimi yapılacak sıra numaraları başvurdukları fabrikalarca ilan edilerek, fabrikalardaki duyuru panolarına asıldı. Kuraya gireceklerin sıra numarasını öğrenmek için işe girmek için başvurdukları fabrikalardan sıra numaralarını öğrenmeleri gerekiyor.

Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun’daki fabrikalarda çalıştırılmak üzere alınacak 3500 mevsimlik işçiden 2370’ini oluşturan yükleme işçileri için kura çekimleri yarın Rize ile başlayacak. Trabzon’da 6 Mayıs, Artvin’de 7 Mayıs, Giresun’da ise 8 Mayıs tarihinde kura çekimleri yapılacak.

Noter huzurunda yapılacak kura çekimleriyle Çaykur’da yükleme işçisi olarak çalışmak üzere Rize’de 1631, Artvin’de 172, Trabzon’da 528, Giresun’da ise 39 kişi işe girmeye hak kazanacak.  Çaykur’da mevsimlik işçi olarak alınacak diğer branşlardaki 1130 kişi ise KPSS puanlarına göre mülakatla alınacak. Mülakat tarihleri Çaykur tarafından adaylara bildirilecek.

 


http://www.taksimbilisim.com/caytvplayer/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.