KUR’AN ZİYAFETİ VE İLAHİ DİNLETİSİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

KUR’AN ZİYAFETİ VE İLAHİ DİNLETİSİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

KUR’AN ZİYAFETİ VE İLAHİ DİNLETİSİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

 Rize Belediyesi ve Rize Müftülüğü tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında “Kur’an Ziyafeti ve İlahi Dinletisi” programı İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

 

Program öncesinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle, ilahi dinletisi ve sema gösterisi yapıldı.

 

Rize Belediye Başkanı Metin konuşmasında, belediye olarak Ramazan ayı etkinleri içerisinde faaliyetlerine devam ettiklerini, sahil dolgu alanında bulunan Gönül Sofrası’nda vatandaşları buluşturduklarını ve çocuklara ve gençlere yönelik etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, Kur’an Ziyafeti ve İlahi Dinletisi programını hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkürlerini sundu.

 

Programda öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim’den sureler okundu. İlahi dinletisi ve yine öğrencilerin hazırlamış olduğu semazen gösterilerinin ardından etkinlik sona erdi.

 

Kur’an Ziyafeti ve İlahi Dinletisi programına Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.