Mehmet Karaca'da Adaylığını Açıkladı

Mehmet Karaca'da Adaylığını Açıkladı

Rize Ticaret Borsası’nda 10 Mayıs’ta yapılması planlanan başkanlık seçimi öncesi mevcut Başkan Mehmet Erdoğan’ın ardından Çay Sektörünün önde gelen isimlerinden Mehmet Karaca’da adaylığını açıkladı.

Rize Ticaret Borsası’nda 10 Mayıs tarihinde yapılacak olan Başkanlık seçiminde şu ana kadar iki isim adaylıklarını açıkladı. Mevcut başkan Mehmet Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklamasının ardından, çay sektörünün önde gelen isimlerinden Mehmet Karaca’da bugün düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı. Karaca’nın adaylığını açıkladığı sırada yönetim kurulu listesinde yer alacak olan Tahsin Sancak ve Mevlana Karali gibi güçlü isimler de yanında yer alarak Karaca’ya destek verdi.

  Karaca yaptığı açıklamasında, “Aslolan tüm sektörün ve paydaşlarının sorunlarını çöze bilme yeteneğini ortaya koymaktır.  Ticaret Borsamızın kuruluşunda ki esas gaye bir çay borsası kurmak ve beraberinde bir çay kanunu ile bunu taçlandırmaktı.  Bunun içinde geçmişte olduğu gibi bugünde gayretler sarf edilmekte.  Ancak bir türlü sonuca gidilememektedir.  Bugün sorunlarımız ve çözüm önerileri üzülerek ifade etmek gerekir ki yeni şeyler değildir.  Yıllardır konuşulan sorun ve çözüm önerileri halen aynı noktada duruyor. Amacımız suçlamak değil. Suçlama yaptığımız, sorun olarak gördüğümüz engelleri daha farklı yöntemler ile bir uzlaşma zeminine çekerek çözmektir. Maalesef dün konuştuğumuz noktada duruyoruz. Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir. Biz, ‘biz’ bilinci ile hareket eden bir mantık ile tüm sorunların üstesinden geleceğimize olan inancımızı sizlerle paylaşıyoruz.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.