Metin Kalkavan Aday gösterildi

Metin Kalkavan Aday gösterildi

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Türkiye Gençlik Ödülleri yarışmasında “En iyi spor kulübü başkanı” kategorisinde aday gösterildi

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor’un Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında organize edilen “Türkiye Gençlik Ödülleri”ne “En İyi Spor Kulübü Başkanı” kategorisinde aday gösterildi.

 
Toplam 42 kategoride 420 adayın yer aldığı ödüllerde her kategoriden birinci gelen isim ödülün sahibi olacak. Başkan Kalkavan, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Aydın Özbek gibi isimlerin arasında yarışıyor.
 
İlki geçen yıl yapılan ödül töreninin ikincisi için oylama süresi 15 Şubat 2016 tarihinde sona erecek. Şu an oylamada 10 aday arasında 7’nci sırada yer alan Başkan Kalkavan’a oy vererek destek olmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
 
Sayfada yer alan kategorilerin hepsinde oy tercihinde bulunabileceğiniz gibi sadece “En İyi Spor Kulübü Başkanı” kategorisinde de oyunuzu kullanabilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.