METİN, RİZE’DE CORONA VİRÜS İÇİN ALINAN ÖNLEMLERİ AÇIKLADI

METİN, RİZE’DE CORONA VİRÜS İÇİN ALINAN ÖNLEMLERİ AÇIKLADI

Dünya genelinde birçok ülkede can kaybına neden olan corona virüsü salgınına karşı Rize Belediyesi de alarma geçti. Belediye Başkanı Rahmi Metin, yetki alanında bulunan kültür merkezleri, Toplu taşıma araçları, ana hizmet binaları, Hastaneler, acil ve poliklinik servisleri, çocuk oyun parkları, Bankalar, Kamu kurumları, ve ibadethanelerin de aralarında bulunduğu kapalı alanda corona virüsüne karşı özel dezenfekte çalışmalarını Temizlik işleri bünyesinde mobil hijyen ekipleri ile yaptıklarını bu çalışmala

 Dünya genelinde birçok ülkede can kaybına neden olan  corona virüsü salgınına karşı Rize Belediyesi de alarma geçti. Belediye Başkanı  Rahmi Metin, yetki alanında bulunan kültür merkezleri, Toplu taşıma araçları, ana hizmet binaları, Hastaneler, acil ve poliklinik servisleri, çocuk oyun parkları, Bankalar, Kamu kurumları, ve ibadethanelerin de aralarında bulunduğu kapalı alanda corona virüsüne karşı özel dezenfekte çalışmalarını Temizlik işleri bünyesinde  mobil hijyen ekipleri ile yaptıklarını bu çalışmaların program dahilinde devam edeceğini bildirdi.

 
Başkan Metin, “Rize’li  vatandaşlarımızın sıkça kullandığı Meydanlar ve park alanları oturma ve kullanım (temas)özelliğine göre;  virüs öncesi başlattığımız bir çalışmaydı.  Bu 95 derece buharlı köpüklü ve basınçlı yıkama ve dezenfekte çalışmalarını da arttırarak devam ediyoruz” dedi.
 
Belediye Başkanı Metin, ayrıca çöp toplama saatlerini de  yıkama ve dezenfekte çalışmalarında olduğu gibi arttırdıklarını dile getirdi.


 
 
Başkan Metin, vatandaşların bireysel olarak alacağı önlemlerin önemine işaret ederek; “ halkımızın da dikkati elden bırakmayarak riskli gurupta olan insanların dışarıya çıkmamalarını önerdi. Corona virüsünün herkesin dikkate alması gereken önemli ve tehlikeli bir salgın olduğuna dikkat çeken Başkan Metin, “kişisel temizlik ve kişisel tedbir şart. Hem Türkiye de  Hem Dünya da inşallah can kaybı büyümez”dedi.

 
Başkan Metin, sözlerini; “Türkiye’nin her yöresinde üstün bir adanmışlıkla görev yapan doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık personelimiz, Belediye personellerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek tamamladı..








.
.
.
.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.