Mhp İl başkanı Cem Kazmazdan açıklama

Mhp İl başkanı Cem Kazmazdan açıklama

Rize’mizde birkaç günden beri ancak özellikle bugün Taksim Gezi Parkı olaylarını bahane ederek gösteri yapan, eylemde ki Sivil Toplum Örgütlerinin Basın Açıklamalarında olay çıkartan, ambulanslara ve çevreye saldıran, sağa sola hakaretler yağdıran bazı kişilerin kendilerine Ülkücü süsü vererek, Bozkurt İşareti yaparak, sloganlarımızı kullanarak Ülkücü Hareketin ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin de bu olayların içerisinde olduğu imajını vermeye çalıştıkları gözlenmiştir.

ÖNCELİKLE VE KESİN BİR DİLLE VURGULAMALIYIM Kİ BU TÜR EYLEM VE HAREKETLERDE BULUNANLARIN ÜLKÜCÜ CAMİA VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLE HİÇ BİR İLGİLERİ BULUNMAMAKTADIR. DAHA NET BİR DİLLE İFADE EDİLECEK OLURSA; BU KİŞİLER ÜLKÜ OCAKLARI VE PARTİMİZLE ALAKALARI OLMAYAN, CAMİAMIZI OLAYLARIN İÇERİSİNE ÇEKMEYE ÇALIŞAN, BİZE BU YOLLA ZARAR VERMEYE ÇALIŞAN, PARTİMİZİN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİNE SET ÇEKMEYE ÇALIŞAN İŞBİRLİKÇİ MİHRAKLARCA YÖNLENDİRİLEN PROVAKATÖRLERDEN BAŞKALARI DEĞİLDİRLER. BUNLARIN KİMLERCE SOKAĞA SALINDIĞI VE KİMLERİN EMELLERİNE HİZMET ETTİKLERİ BİZLERCE BİLİNMEKTEDİR. AMAÇ, MASUMANE İSTEKLERMİŞ GİBİ SERGİLENEN BU OLAYLAR İLE DAHA SONRA BÖLÜCÜ VE YIKICI PROJELERE KILIF HAZIRLAMA VE ÜLKÜCÜLERİ DE EYLEMLERE TARAFMIŞ GİBİ GÖSTERMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.

Sayın Genel Başkanımızın da defalarca beyan ettikleri gibi;

Çevreyi yakıp yıkanlarla, bölücülerle bizlerin aynı safta bulunması mümkün değildir. Etrafa zehir saçan olayların değil içinde olmak, kıyısında köşesinde dahi bulunmamız mümkün değildir.

Netiz, tutarlıyız, özgüven içindeyiz ve sapsağlam şekilde ilkelerimiz ve ülkülerimiz neyi gerektiriyorsa onun peşindeyiz.

Ve bugünkü ülke manzarasından, toplumsal elektriklenmeden oldukça muzdaripiz.

Gelişmelerin seyrinden de kaygılıyız.

Çünkü biz, Türkiye sevdalısı, Türk milleti aşığı Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz.

Türkiye’yi küçük düşürecek hiçbir eylemin içinde olmayız.

Türk Milletini üzecek ve korkutacak hiçbir tertip, tezgah ve komplonun safında yer almayız, almayacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bölücü ve yıkıcı oluşumlarla bırakınız yan yana gelmesini, şerefli isminin birlikte anılması dahi alçaklık ve müfteriliktir. AKP’li İdarecilerin, onların gizli bazı gönüldeşlerinin ve bazı bölücülerin Partimizi değişik unsurlarla aynı kategoriye alma, aynı karede gösterme izansızlığı asılsızdır, yalandır ve saptırmadır.

Tahrik ettikleri ve yönlendirerek Bozkurt İşaretleri ile ortaya saldıkları provokatörlerinin de sonuç alması mümkün değildir.

Sonuç olarak Değerli Rizeli Hemşerilerimiz bilmelidir ki olaylara katılan ve Bozkurt İşareti yapanların, Ülkücü slogan atanların Partimiz ve Ülkücü Camia ile ilgileri ve alakaları yoktur. Menfur ve üzücü olaylara hiç bir Partilimiz veya Ülkücü Genç iştirak etmemiştir. Eylemler tarafımızdan büyük bir üzüntü ile gözlenmiş ve özellikle vatandaşlarımız zarar görürken Rize Polisinin bu provokatörler karşısında hiç bir şey yapmaması, müdahale etmemesi ibretle izlenmiştir.

Bu vesile ile Değerli Hemşerilerimin Mübarek Miraç Kandillerini bir kez daha kutlar, tüm Türk-İslam Alem hayırlara vesile olmasını, Ülkemize esenlikler getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eylerim.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.05.06.2013


O. Cem KAZMAZ

MHP Rize İl Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.