MHP RİZE İL TEŞKİLATI DUR DURAK DEMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

MHP RİZE İL TEŞKİLATI DUR DURAK DEMEDEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Cuma günü olması dolayısıyla halkla bütünleşen MHP Yöneticileri ilimizin farklı bölgelerinde çalışmalar yürüttü.

Cuma günü olması dolayısıyla halkla bütünleşen MHP Yöneticileri ilimizin farklı bölgelerinde çalışmalar yürüttü. 
Cuma namazını Merkez Kireçhane(Fasla),Köprülü(fosa) ve Yeşil Ilıca köyünde kılan İl Başkanı Serkan Birben, İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Arslan, Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya, merkez ilçe sekreteri Gürcan Benli namaz çıkışı vatandaşlarla bir araya geldi.



Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve vatandaşlarla temas etmek adına çalışmalarına hız vereceklerini ifade eden Birben; 7/24 çalışan bir yönetimle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz dedi. Bölgemiz insanının her yağış sonrası bir felaketle neden karşı karşıya kaldığını nelerin eksik yapıldığını ya da yanlış yapıldığını yerinde inceliyoruz dedi.Birkaç gün önce yağan yağmurdan dolayı tedirgin olan insanımızın evlerinde kalmak istememesinin derdi ile dertlenen bir Yönetim anlayışımız var.Geçmiş dönemlerdeki ödemelerini yapılmamış olmadığını ifade eden bölge halkı, MHP yönetimine sıkıntılarını aktardı kendilerine yardım etmelerini istedi.Vatandaşı dinleyip notlar alan heyet Vatandaşların ilgisinden memnun kalarak köyden ayrıldı.Daha sonra MHP İl Başkanı Birben ve MHP yöneticileri  kadın kolları Başkanı Neşe Altay Hanım’ın ananesinin cenazesine katıldılar. 


 
Çamlıhemşin ilçesinde Cuma namazını kılan İl Başkan Yardımcısı Şener Bülbül, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yahya Balcı ve Yavuz Çepni de namaz sonrası vatandaşlarla sohbet ederek, ilçe başkanlığın ziyaret ettiler. İlçe başkanı Eyüphan Zararsız’dan çalışmalar hakkında bilgi alan heyet kısa bir ilçe turundan sonra ilçeden ayrıldılar. 


 
Ardeşen İlçe Teşkilatı da günü boş geçirmedi. İlçe başkanı Serkan Esirgemez, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Ardeşen İlçe Başkanı Mete Aytemiz ile göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erdoğan beyi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. 
Günü MHP Kadın kolları Başkanı Neşe Altay Hanımın ananesinin cenaze töreninde bir araya gelerek tamamlayan MHP Rize İl Yönetimi cenaze yakınlarıyla ilgilenip acılarına ortak olmaya çalıştılar.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.