MHP Rize Yeni Emniyet Müdürünü Ziyaret

MHP Rize Yeni Emniyet Müdürünü Ziyaret

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İL YÖNETİM KURULUNDAN GÖREVE YENİ BAŞLAYAN RİZE İL EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ’YE ZİYARET

 MHP İl Başkanı Serkan BİRBEN ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu heyet Yeni Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ’yi makamında ziyaret etti.

 
Devlette devamlılığın esas olduğunu kabul etmiş bir siyasi partinin temsilcisi olarak bizler; Önce Ülkemiz ve Milletimiz; sonra ilimiz ve insanımız için elinden gelen çabayı gösterecek, iyi niyetli, liyakat sahibi, vatansever olan herkese gönlümüzün açık olduğunu ifade etmek istiyorum diyerek söze başlayan Birben; Giden Emniyet Müdürümüz Sadettin AKSOY beyin gidişine üzüntümüz vardı.Rizeye ve Rizeliye hizmet yapacağınıza inancımız tam olduğundan sizin de gelişinize sevincimiz vardır, dedi.
 
Birben sözlerine söyle devam etti; devlet otoritesini hissettirecek, görev alanının tamamında çalışmalar yaparak, adaletten uzaklaşmayacak, çözüm odaklı çalışıp her kesimi kucaklayacak, sorunları yerinde ve muhataplarından dinleyecek cesur ve liyakat sahibi yöneticilere ihtiyacımız var. Bu bağlamda Rize’yi kendine basamak olarak gören değil, Rize’nin yükselmesi için kendini bir basamak olarak gören herkesin yanındayız, yakınındayız; dedi.


 
İlimizdeki birçok soruna kendilerinin de hakim olduğunu ihtiyaç duyulması halinde herkesle olduğu gibi Emniyet Teşkilatımız ile de ortak projelerin içinde var olabileceklerini ifade eden Birben; “Rize bizim sevdamız, Rize bizim evimiz, Rize bizim özelimizdir” dedi.


 
Rizeli hemşerilerimiz adına Yeni Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ’ye tekrardan ilimize hoş geldiniz diyen Birben; Emniyet Müdürümüzün şahsında bütün emniyet teşkilatına çalışmalarından başarılar diliyor her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum, dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.