MHP’den Muradiye Belediyesi’ne Ziyaret

MHP’den Muradiye Belediyesi’ne Ziyaret

İlimizde yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak yerinde inceleme yapan MHP İl Başkanı Serkan BİRBEN ve beraberindeki heyet bazı temaslarda bulundu.

 Muradiye Belde Belediye Başkanı Sayın Musa Süreyya BALCI Bey’i de makamında ziyaret eden BİRBEN; yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak bilgi aldı. Beldenin sorunları hakkında bilgi alan BİRBEN “Rize bizim önceliğimiz” dedik ve sorunları yerinde tespit etmek üzere bir komisyon kurduk. Yakında yapılan çalışmalar hakkında bir basın toplantısı düzenleyip sonuçları vatandaşlarımızla paylaşacağız dedi. 

Seçim dönemlerinde iktidar partisinin sıkça ziyaret ettiği “Salarha Deresi” olarak adlandırdığımız bu bölge maalesef ki yatırımlar konusunda sınıfta kalmıştır. Verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çeken BİRBEN; bölge halkının bu samimiyetsizliğe verecek bir cevabı olduğunu ifade etti. 


 
Seçimden seçime değil, herdaim bölge halkının yanında olan partimiz bu kötü günlerde de üzerine düşen görevi yapmaya hazırdır ve yapacaktır. MHP’nin hizmet anlayışında oy kaygısı olmadığını  ifade eden BİRBEN; gerekirse gece gündüz bu bölgede çalışacak bir kurul oluşturup bütün sorunları ve çözüm önerilerimiz ile birlikte çalışmalarımızı tamamlayıp MHP iktidarında bölgeye yapılacak yatırımları belirleyeceğiz dedi.Patimizin Ar-Ge kurulu ilimizin geneli ile ilgili olarak çok kapsamlı bir çalışma yapmaktadır.Önümüzdeki günlerde herkes Milliyetçi Hareket partisi nin çalışmaları ve çözüm önerilerini konuşuyor olacak dedi.Mhp İktidarında Rize’nin önceliği olacağını ifade eden Birben;Rize Sayın Genel başkanımız Devlet Bahçeli içinde özel bir anlam ifade etmektedir dedi.
Yaşanan sel felaketinden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten BİRBEN; her zaman yanındayız mesajı verdi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.