Milletvekili Avcı Rize’deki Kovid-19 Verilerini ve Alınan Önlemleri Anlattı

Milletvekili Avcı Rize’deki Kovid-19 Verilerini ve Alınan Önlemleri Anlattı

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Çaytv'de katıldığı programda Kovid-19(Korona virüs) salgınıyla ilgili Rize’de alınan tedbirler, vaka sayıları ve yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı Çaytv'de katıldığı  programda Kovid-19(Korona virüs) salgınıyla ilgili Rize’de alınan tedbirler, vaka sayıları ve yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize’deki virüs yayılımının il dışı kaynaklı olduğunu belirterek, Türkiye genelindeki illere baktığımız zaman nüfusa oranla Rize’de vaka sayısının yüksek olduğu ifade etti.
 
“1021 vatandaşımıza test yapıldı. 112 vatandaşımızın testi pozitif çıktı”
 
Milletvekili Avcı Rize’de 4 Nisan itibariyle 1021 kişiye Kovid-19 testinin yapıldığını belirterek, “Rize’de 4 Nisan itibariyle 1021 vatandaşımıza test yapıldığını biliyoruz. 112 vatandaşımızın testi pozitif çıktı. Günlük 150-200 civarında test yapabiliyoruz. Rize kendi bölgesinde test kitini ilk kullanan illerden bir tanesi. Hatta kendi civar illerimizden testlerin bir bölümü bize geliyor. Bu anlamda gerekli sağlık alt yapısını ilk kuran illerden bir tanesiyiz.” dedi.
 
“Virüsün Özellikle il dışından, İstanbul’dan kaynaklı olduğunu görüyoruz”
 
Rize’de görülen Kovid-19 vaklarının il dışı kaynaklı olduğunu ifade eden Milletvekili Avcı, “Özellikle il dışından, İstanbul’dan kaynaklı olduğunu görüyoruz. Bu çok büyük bir problem bizim açımızdan. Defalarca uyarılar yapıldı. Ama maalesef İstanbul’dan gelen vatandaşlarımızın önce kendi etraflarında daha sonra da civarlarında oluşan temaslar nedeniyle başka insanlara bu virüsü bulaştır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.