Milletvekili Avcı’dan İkizdere Çıkarması

Milletvekili Avcı’dan İkizdere Çıkarması

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı ilçelerde düzenlediği muhtarlar toplantılarına İkizdere ile devam etti.

 AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı ilçelerde düzenlediği muhtarlar toplantılarına İkizdere ile devam etti.

 
Beraberindeki kurum müdürleriyle ilçelere giden Milletvekili Avcı muhtarlarla bir araya  gelerek sorunları  yerinde dinlemeye devam ediyor. Muhtarlar toplantılarına İkizdere ilçesiyle devam eden Milletvekili Avcı’ya; İkizdere ilçe başkanı Mustafa Havuz, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, il Genel meclis üyeleri, Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü, AFAD Müdürü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü, DSİ şube müdürü, Kültür ve Turizm Müdürü, Tapu Kadastro il müdürü, Karayolları Şube Müdürü ve Orman İşletmeleri İl Müdürü eşlik etti.
 
Toplantıda muhtarlar tek  tek  söz alarak  köylerindeki  sorun talep  ve istekleri ilettiler. İlgili kurum müdürleri sorunlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Sorunlar ve taleplerle ilgili notlar alarak takibi noktasında çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

 
Muhtarlar gerçekleştirilen toplantıdan son derece memnun olduklarını ifade ederek,” Milletvekilimizin yanına il müdürlerini de alıp ilçemizde bizlerle bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Belki bizler tek tek müdürlerimizi ziyaret edip sorunlarımızı anlatmaya kalksak günlerce süren bir mesai harcamamız gerekiyor.



Fakat bugün milletvekilimiz kurum müdürlerini de yanına alarak bizlerler bu güzel toplantıyı icra etti. Muhtarlar olarak ilgili tüm müdürlerimize sorunlarımızı iletme imkanını bulduk. Bu anlamda başta bu toplantıları düzenleyen Milletvekilimiz Muhammed Avcı ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz.”dediler.

 
İlçelerde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek projeleri ve sorunları yakından takip etmeye çalıştıklarını belirten eden Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “il genelinde bu tür toplantılar yapıyoruz. Amacımız hem köy hem de mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlar ve yatırımlarla ilgili talep ve istekleri muhtarlarımızdan dinleyip hemen çözülecek olanları çözmek, zaman ihtiyacı olan ve takip etmemiz gereken konuları not almak üzere bir araya geldik.



Tüm ilçelerimiz de bu toplantıları yapıyoruz. Oldukçada verimli geçiyor. Bu toplantılarımızı belirli aralıklarla yapmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızın yapacakları tüm çalışmalarda yanlarındayız. İmkanlarımız dahilinde en iyisini yapmak için çalışıyoruz.” Dedi.

 
Varda  Suyunda Son Durum
 
Gün içinde programlarına devam eden Milletvekili Avcı il genel meclisinde düzenlenen Belediye başkanları, Meclis üyeleri ve muhtarların katılımıyla düzenlenen Varda suyu toplantısına katıldı. Rize’nin batı  yakasının su sorununu çözecek olan  varda suyu hakkında bilgi veren Milletvekili Avcı, Proje kapsamında ana arterlerin tamamlandığı ve DSİ’nin 2020 yılında bu projeyi  bitirmeyi  planladığını söyledi. Varda suyu ile 3 ilçe 1 belde ve 41 köye içme suyu sağlayacaklarını ifade eden Milletvekili Avcı, uzun yıllar bu bölgelerin su sorununu çözeceklerini de ekledi

 
Milletvekili Avcı Güneyce ve Hüseyinhoca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya  gelerek sohbet etti..





 
alanya escort

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.