Milletvekili Karal'dan AK Parti'nin 16. Kuruluş yıl dönümü mesajı

Milletvekili Karal'dan AK Parti'nin 16. Kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti’nin kuruluşunun 16. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 AK Parti Rize Milletvekili mesajında şu ifadeleri kullandı: “Mağdur ve mazlumların sesi olan, haklının yanında zalim karşısında duran, sırtını, dualarını hiçbir zaman eksik etmeyen millete dayayan hareketin ve davanın bir neferi olmaktan son derece gururlu ve onurluyum.

16 yıl önce kurucu Genel Başkanımız ve seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan AK Parti’de liderimizin gösterdiği yolda yürümeyi ve koşmayı hep ilke edindik. Liderimizin; Türk siyasetinde ezberleri bozan, tarihin tozlu raflarındaki kalıntıları silen, yalnızca ama yalnızca milleti dert edinen anlayışıyla sadece Türkiye’de değil dünyada adımızdan söz ettirdik. Demokrasinin gereği olan bütün seçimlerde alnının akıyla çıkan bir parti olduk. Seçimlerde kazandığımız bütün zaferlerin sevincini mütevazi bir şekilde kutladık.
Milletimizin yüreğinde hep var olduk. Bütün şer odaklarına, darbelere, terör örgütlerinin ülkemizin üstünde oynamak istedikleri oyunlara karşı dimdik durduk. Tüm bunları egemenliğin simgesi olan milletimizle gerçekleştirdik. Milletimizin derdiyle dertlenen, Türkiye’nin daha refah bir düzeyde yaşamasını isteyen, ordusuyla, ekonomisiyle, tarımıyla, sporuyla, kültürüyle, turizmiyle, yaşantısıyla her zaman güçlü ve örnek bir ülke olmasını sağlamak için gece gündüz demeden çalışan bir dünya liderine ve o dünya liderinin kurduğu partide görev almanın sonsuz onurunu ve gururunu yaşamaktayım.
Rize’de bu partinin kurucusu olmak ayrı şerefti benim için. Şimdi ise milletvekili olarak milletime olan hizmetimi devam ettirmekteyim. Şunu söylemek isterim ki; bu partide Başbakan, Bakan, Milletvekili veya İl Başkanı olmak önemli değil. Önemli olan partinin hangi kademesinde olursa olsun davanın adamı olmak benim için en büyük arzuydu. Bu arzuyu bana nasip eden önce ALLAH’ıma sonsuz şükrediyorum.
Bana bu partinin Rize’deki kurucusu ve şuandaki milletvekili olmamı layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Partinin kuruluş süreci başta olmak üzere şu zamana kadar benimle aynı yolda yürüyen, birbirimize omuz verip birbirimizden desteğimizi hiç eksik etmediğimiz kardeşlerime teşekkür ediyorum. 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yolunda inanç, hizmet aşkı ve milletin duasıyla ilerleyen AK Parti’nin 16. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun.
Bu süre zarfında hakkın rahmetine kavuşan tüm partili gönül dostlarıma ALLAH’tan rahmet diliyorum. Ülkemiz ve milletimiz için AK Parti’nin 16. Kuruluş yıldönümünün hayırlı ve uğurlu olmasını yüce ALLAH’tan niyaz ediyorum. Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet…“

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.