NESLİCAN TAY; BELKİ KAYBEDECEĞİM AMA SAVAŞIRKEN KAYBEDECEĞİM

NESLİCAN TAY; BELKİ KAYBEDECEĞİM AMA SAVAŞIRKEN KAYBEDECEĞİM

Neslican Tay hayatını kaybetti..

 Tümörden dolayı sol bacağını kaybeden ve kansere karşı verdiği mücadeleyle milyonların sevgisini kazanan Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ve Twitter’da binlerce kullanıcının yardım kampanyası başlattığı Tay, dördüncü kez yakalandığı kansere yenik düştü.

Tay’ın ailesi ise sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak cenazenin detaylarını paylaştı.



Neslican Tay’ın cenaze bilgileri belli oldu

Dördüncü kez kansere yakalanan ve dün akşam yaşam mücadelesini kaybeden Neslican Tay'ın ailesi sosyal medyadan açıklama yaparak kızlarının yarın memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlanacağını söyledi.

Cenaze Yarın ( 22.09.2019 Pazar ) Öğle namazına müteakıp Rize sahil camiinde kılındıktan sonra Pehlivan mahallesinde aile kabristanlığına defnedilecektir..



NESLİCAN TAY KİMDİR?
 
Bursa doğumlu, 20 yaşındaki Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize’de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimarlık okumak isteyen Neslican, puanı iyi olmasına rağmen hedefindeki okulu kazanabilmek için tekrar üniversiteye hazırlandı. Araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican, üniversite sınavına girdi ve şu an Bahçeşehir Üniversitesi’nde psikoloji eğitimi görüyordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.