Nizama adanmış montaj

Nizama adanmış montaj

Dershanelerin kapatılmasına tepki bildirisinin altına isminin konulmasına itiraz eden Rize TSO Başkanı Karamehmetoğlu, paralel yapının hedefi oldu. 'Nizama Adanmış Ruhlar' dizisinde iki kez fotoğrafını İnterpol suçluları arasında gören Karamehmetoğlu, "Şok oldum" dedi

Samanyolu dizilerindeki Karanlık Kurul’da ‘Tahşiyeciler’i işleyerek daha sonra bunu operasyona dönüştüren paralel yapı, hedeflediği birçok kişiye karşı aynı ‘dizi’ yöntemine başvurdu. Örgütün imza attığı en ilginç ‘kurmaca’ örneği ise Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’na yapılanlar oldu. Dershane tartışmalarının yaşandığı dönem, imzası, Rize’deki ‘paralel’ derneklerin yayınladığı destek bildirisine kendisinden habersiz konulan Karamehmetoğlu, bildiriye karşı tekzip açıklaması yaptı. Ne olduysa da bu tekzipten sonra oldu. 
SUÇLU İLAN EDİLDİ
Geçtiğimiz nisan ayında ‘Nizama Adanmış Ruhlar’ isimli dizinin 63. bölümünde, birdenbire Karamehmetoğlu’nun fotoğrafı ekrana verildi. Dizideki ekip, senaryo gereği Suriyelilerin kaldığı kampı ziyaret eden Türk generalinin öldürülmesini araştırmaya başladı. Ekipler, İnterpol databankında suçluların fotoğrafını taradı. Bu esnada Karamehmetoğlu’nun fotoğrafı İnterpol’de aranan suçlular arasında 2 kez gösterildi. Paralel yapı Karamehmetoğlu’na bu yöntemle ‘gözdağı’ verdi. 

 


‘SEHVEN’ KOYMUŞLAR!
Yeni Şafak’ın ulaştığı Aziz Karamehmetoğlu, dizide makamında çekilmiş fotoğrafının yayınlanmasından bir arkadaşı vasıtasıyla haberdar olduğunu söyledi. İlk duyduğunda şok olduğunu söyleyen Karamehmetoğlu, filmin yapımcısını aradığını yapımcının kendisine sehven bir yanlışlık yapıldığını söyleyip özür dilediğini belirtti. Daha sonra ise görüntüsünün diziden çıkarıldığını aktardı. Oysa sözkonusu ‘yanlışlığın’, TV’de aynen yayınlanan dizinin yalnızca internet versiyonundan kaldırıldığı öğrenildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.