Öğretmenevinin Yerine 5 Yıldızlı Otel

Öğretmenevinin Yerine 5 Yıldızlı Otel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından Taşlıdere Çay Fabrikası yerine yapılacak olan ve projesi tamamlanan 5 yıldızlı Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Uygulamalı Oteli`nin ardından Rize ikinci 5 yıldızlı oteline kavuşacak. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Eski Öğretmenevinin bulunduğu alanda yapılacak 5 yıldızlı otelin avan projesinin tamamlandığını açıkladı.

 Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Eski Öğretmenevinin bulunduğu alanda yapılması planlanan 5 yıldızlı otel için hazırlanan avan projesinin tamamlandığını, projenin Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar ile Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da katılımıyla yapılacak toplantıda görüşüleceğini ifade etti.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Vekili Burak Çakıroğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Filistin’de sivillere karşı yaptığı saldırılardan dolayı İsrail kınandığı toplantıda oda personeli Sema Kazdal’ın, Ticaret Sicil Müdür Yardımcılığı’na atanması üyelerin oylarıyla karara bağlandı.

Meclis Toplantısı sonunda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu faaliyetleri konusunda meclis üyelerine bilgi verdi.

ÇAY ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİNİN TEMELİ ATILIYOR

2013 YILI VERGİ ÖDÜL TÖRENİ 15 AĞUSTOS`TA

Başkan Karamehmetoğlu, Çayeli Musadağı köyünde inşa edilmekte olan Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin Temel Atma Töreninin Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımlarıyla 15 Ağustos 2014’te gerçekleştirileceğini ayrıca 2013 Vergi Ödül Töreni’nin de aynı günün akşamı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini belirtti.

5 YILDIZLI OTEL İÇİN RTSO`NUN AVAN PROJESİ HAZIR

Başkan Karamehmetoğlu RTSO’nun, 5 Yıldızlı Otel için hazırlanan avan projesinin Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar ile Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da katılımıyla yapılacak toplantıda görüşüleceğini ifade etti.

LOJİSTİK ÜS, DOĞU KARADENİZ`DEKİ İLLERLE GÜNEYDEKİ 16 İLİN PROJESİDİR

İyidere’de yapılması planlanan Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkez Projesi hakkında üyeleri bilgilendiren bir sunum gerçekleştiren Karamehmetoğlu, RTSO öncülüğünde Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezi’nin Proje aşamasının tamamlandığını, projenin İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden 18 akademisyenin dâhil olduğu komisyon ile hazırlanmış olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz hafta Proje ekibi ile Bakanlıkların Genel Müdürleri, Bakanlık müsteşarları ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ın katıldığı Komisyon toplantısına sunulan projenin, Doğu Karadeniz İllerinin yanı sıra Güneydeki 16 ilin de Projesi olduğunu ifade eden Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Projede üç farklı versiyonun mevcut olduğunu ve proje aşamasında sona gelindiğini, projenin önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağını, son kararı Başbakan’ın vereceğini belirtti. Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsası ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile İstanbul Deniz Ticaret Odası ve Metin Kalkavan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.