Orhon: Rize'de Bana Beddua Edildi!

Orhon: Rize'de Bana Beddua Edildi!

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Mine Orhon, "Seçmen ziyaretlerim sırasında bir kişi bana ‘Allah belanı versin’ dedi. Bu nasıl bir zihniyettir?...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Mine Orhon, "Seçmen ziyaretlerim sırasında bir kişi bana ‘Allah belanı versin’ dedi. Bu nasıl bir zihniyettir? Bu insanlığa, dine sığar mı? Ama o kişi de benim kabulümdür. Her türlü eleştiriye açığım. Ama lütfen bu seçim kampanyasını çirkinleştirmeyelim" diyerek, huzur içerisinde bir seçim geçmesi temennisinde bulundu.

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Mine Orhon, Memiş Ağa Parkı’nda mini bir miting düzenledi. Orhon, çıktığı duvar üzerinden partililere seslenip, kendisi hakkında bilgiler verdi. İnşaat mühendisliği alanında doktora yapan Orhon, doktor unvanının inşaat mühendisliğinden geldiğini belirtip, partililerden ilaç yazması yönünde kendisinden talepte bulunmamalarını isteyerek espri yaptı. Konuşması sırasında, Rize’nin gelişiminde hizmeti bulunmuş kişilere şükran borçlu olduklarını belirten Orhon, bir seçmen ile arasında geçen istenmeyen diyaloğa da dikkat çekerek, “Seçmen ziyaretlerim sırasında bir kişi bana ‘Allah belanı versin’ dedi. Bu nasıl bir zihniyettir? Bu insanlığa, dine sığar mı? Ama o kişi de benim kabulümdür. Her türlü eleştiriye açığım. Bana oy verir ya da vermez. Ama lütfen bu seçim kampanyasını çirkinleştirmeyelim. Bu kampanya seviyeli olsun ve huzur içerisinde geçsin” dedi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.