Oyuncak seçerken bunlara dikkat edin

Oyuncak seçerken bunlara dikkat edin

Oyuncak Seçimi Aylara, Yaşa Göre Farklılık Gösteriyor. Alınan Oyuncağın Çocuğa Faydalı Olabilmesi, Çocuğun Bu Oyuncağı Doğru Kullanabilmesi İçin Yaş Gurubuna Göre Seçim Yapılmalı. Peki Uzmanlar Hangi Yaş Gurubu İçin Hangi Oyuncakları Öneriyor? Yanıtı Haberimizde İzleyelim.

 Onların tercihini hayal güçleri belirliyor. Peluşlar, arabalar, bebekler, Legolar, yapbozlar .oyuncakta alternatif bol. Ama önemli olan doğru oyuncağı seçebilmek.

Rengarenk çeşit çeşit oyuncaklar çocukların ilgisini çekiyor. Her çocuk kendi ilgi alanına yöneliyor. Ailelerinse oyuncak seçerken dikkat etmesi gerekiyor. Oyuncak seçimi her yaş gurubunda farklılık gösteriyor.

Çocukların emeklemeye ya da yürümeye başladığı dönemde uzmanlar hareket kabiliyetlerini arttıracak oyuncaklar tavsiye ediyor. Uzmanlar Lego ve yapbozların da mutlaka oyuncak sepetinde yer alması gerektiği görüşünde.

Birçok aileye göre oyuncaklar çocukların oyalanma aracı. Ama aslında öyle değil. Oyuncaklar çocukların ruhsal ve zihinsel yapısı üzerinde oldukça etkili.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.