Pazar TEGV Tüm Çocukların 23 Nisan'ını Kutluyor

Pazar TEGV Tüm Çocukların 23 Nisan'ını Kutluyor

Pazar TEGV Öğrenim Birimi sorumlusu Pelin Kayıkçı, "Çocuklarımızın sadece 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda değil, her gün yanlarında olduğumuzu göstermeye davet ediyoruz" dedi.

Pazar TEGV'den yapılan yazılı açıklamada,Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, tüm Etkinlik Noktalarında gerçekleştireceği 23 Nisan kutlamalarının yanı sıra “1 SMS DE SİZDEN” kampanyası ile, çocukların sadece 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda değil, her gün yanlarında olduklarını göstermeye davet ettiklerini belirtti.

TEGV, çeşitli etkinliklerin yanı sıra geçmiş yıllardan farklı olarak bu özel günde başlayacağı ulusal kampanya ile 50 bin çocuğun eğitimine destek sağlamayı hedeflediklerini belirten Kayıkçı, "23 Nisan’da başlayacak “BİR SMS DE SİZDEN OLSUN” kampanyası çerçevesinde toplanacak bağışlarla, 18 yıldır 1,8 milyon çocuğun gelişimine yardımcı olan TEGV, on binlerce çocuğumuzun daha bilgisayarla, resimle, basketbolla tanışmasına imkan sağlayacak" ifadelerine yer verdi.

Kayıkçı, "TEGV, bu yıl 23 Nisan vesilesiyle eğitime gönül vermiş tüm destekçileri EGITIM yazıp 3353’e göndererek çocuklarımızın eğitimine 10 TL katkıda bulunmaya davet ediyoruz" dedi.

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Türkiye’nin 37 iline dağılmış 88 Etkinlik Noktasında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutlayacakları belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.