PAZAR'DA CANLI BOMBA MI YAKALANDI?

PAZAR'DA CANLI BOMBA MI YAKALANDI?

PAZAR'DA CANLI BOMBA MI YAKALANDI?

PAZAR'DA CANLI BOMBA YAKALANDI şeklinde yapılan sosyal medya paylaşımları ve hızla yayılan dedikodulara en net cevap Pazar Kaymakamlığı'ndan geldi. İşte o resmi açıklama:
Konuyla ilgili Pazar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı kişisel sosyal medya hesaplarında paylaşılan, matbu bir metin olarak yazılmış; "PAZAR'DA CANLI BOMBA YAKALANDI" ya da "CANLI BOMBA GEZİYOR" konulu paylaşımlar asparagas nitelikte haberler olup, doğruluğu bulunmamaktadır.
İlçemiz Pazar genelinde son dönemde yakalanan herhangi bir terör örgütü üyesi yada "canlı bomba" olasılığı taşıyan kişi olmadığı gibi, ilçemiz Pazar'a dönük eylem hazırlığına dair herhangi bir istihbari bilgi de şu an için yoktur.
Ülkemizin genel gündemine bağlı olarak güvenlik birimlerimizin teyakkuz durumları artırılmış olmakla birlikte, her zaman güvenlik birimlerimizin yanında bulunan Vatandaşlarımızın şüpheli gördükleri durumlarda güvenlik birimlerimize ait 155 / 156 çağrı hatlarımıza bildirimde bulunmalarını önemle rica ederiz.
Halkımıza saygıyla duyurulur."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.