Recep Taylan Öğretmenler Günü Kutlaması

Recep Taylan Öğretmenler Günü Kutlaması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında,

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında,

 
MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Taylan, "Bir ülkenin varlığını devam ettirebilmesi için yeniliği ve gelişmişliği en üst düzeyde tutması gerekmektedir. Yenilikçilik de ancak ve ancak genç zihinlerle oluşabilmektedir. Gençlerimize idealistliği ve düzgün bir hayat görüşünü aşılayabilme süreci ise ailede başlar ve okulda devam eder. Düzgün karakterli, idealist ve girişimci gençlerimiz eğitim hayatlarında öğrendikleri bilgilerle hedeflerine ilerlemektedir. Gençlerimize bilgilerin verilmesi, hayatın öğretilmesi noktasında en önemli görevi üstlenenler ise öğretmenlerimizdir” dedi.


 
Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olmasının öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu ifade eden Taylan, şöyle devam etti:
 
"Medeniyetleri eğitim, eğitimi öğretmenlerimizle oluştururuz. Toplumumuzun; milli, ahlaki, ilmi ve kültürel altyapısını, şefkat ve sabır içinde yetiştirdiği öğrencilerimizle sağlayan öğretmenlerimiz, hem bugünün mimarı hem de yarınlarımızın hazırlayıcısıdırlar. Geleceğe emin adımlarla yürüyen ülkemizde öğretmenlerimize olan inancımızı, saygımızı ve desteğimizi ifade ederek bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ile anıyoruz." Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.