Reşat kasap koltuğu erken kaptırdı

Reşat kasap koltuğu erken kaptırdı

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, makamını bıraktığı minik öğrencinin hedefi oldu. Minik öğrenci öyle bir soru sordu ki okul müdürü çaktırmadan topu belediyeye attı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TOBB İlkokulu öğrencilerinden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a ziyaret etti. Ziyarette temsili belediye başkanı görevini üstlenen Seher Balaban, okul müdürleri Ali Karaali’ye okulun sorunu olup olmadığını sordu. Müdür Karaali ise belediye sınırları içerisinde bulunan okulun kanalizasyon sorunu olduğunu ifade ederek topu belediyeye attı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu (TOBB) öğrencileri ve beraberinde okul Müdürü Ali Karaali ve  rehber öğretmeni Asiye Kılıçfırat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret etti.


Öğrencilerden  4'cü sınıf öğrencisi Gökçe Seher Balaban, Başkan Kasap'ın yerine temsili Belediye Başkanı oldu. Belediye Başkan Yardımcılığı görevini  ise 3'cü sınıf öğrencisi Ebru Nur Leylek üstlendi.
Başkan olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Gökçe Seher Balaban  bir günlük Başkanlık fırsatını değerlendirerek okulunun sorunlarına çözüm arayışında bulundu. Okul Müdürü Ali Karaali'ye  okulunun sorunlarını soran temsili Belediye Başkanı Seher Balaban, müdür Karaali’nin iletmiş olduğu kanalizasyon sorununun çözülmesi için ilgili birime talimat verdi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makamına ziyarette bulunan öğrencileri memnuniyetle karşılayan Başkan Kasap; “Öncelikle beni çok duygulandırdınız isteklerinizin bir kısmı şuan projelerimizin içerisinde yer almaktadır. Belli ki ileride çok daha iyi işler yapacak bir Belediye Başkanı veya Başkan yardımcısı olacaksın” dedi.

Ziyaret sonunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, öğrenci ve öğretmenlere hediyeler takdim etti.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.