RİDEF İFTARDA RİZE’NİN KANAAT ÖNDERLERİ İLE BULUŞTU

RİDEF İFTARDA RİZE’NİN KANAAT ÖNDERLERİ İLE BULUŞTU

Rize Dernekler Federasyonu geleneksel olarak her sene düzenlediği iftar yemeği Kartallar Plaza’da gerçekleşti.İftar yemeğine Ankara’da ki Rizeliler yoğun katılım gösterdi.İftar yemeğine Rizeli bürokrat,yargı üyeleri ve siyasetçilerin yogun katılımı ise dikkat çekti. İftar’da RİDEF’in önceki dönem başkanları da yer aldı.

 Rize Dernekler Federasyonu geleneksel olarak her sene düzenlediği iftar yemeği Kartallar Plaza’da gerçekleşti.İftar yemeğine Ankara’da ki Rizeliler yoğun katılım gösterdi.İftar yemeğine Rizeli bürokrat,yargı üyeleri ve siyasetçilerin yogun katılımı  ise dikkat çekti. İftar’da RİDEF’in önceki dönem başkanları da yer aldı.



Oruçların açılmasının ardından yemek duası yapılırken,iftar sonrasıda Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkan’ı Muammer BOSTAN , katılımcılara seslenerek konuşma yaptı.Konuşmasında BOSTAN : Bugün burada hep beraber aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu ve Ramazan ayının bereketini yaşıyoruz. Ben RİDEF başkanı olduğum ilk gün bir söz söyledim “ ellerimiz asla sıkılı değildir,bilakis her keze açıktır”. O günden bu güne hem herkesi kucaklayarak hemde Ankara’da ki hemşerilerimize yönelik hizmet ve etkinliklerde bulunarak çalışmaya devam ediyoruz. Nasıl cezanede aynı tabuta omuz veriyorsak,horonda el ele veriyorsak aynı şekilde cemiyette de Rizeliler olarak bir ve beraber olmalıyız. Rize’nin merhum belediye başkanı Ekrem ORHON’un çok güzel bir sözü var. Diyor ki “ Rize senden Rize için elinden geleni yapmanı ister “ işte bizim felsefemiz budur dedi.Ayrıca Genel Başkan BOSTAN RİDEF olarak Ramazan ayı boyunca 100 kadar Ramazan kumanyasını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarınıda ifade etti.


 
Konuşmaların ardından mekan sahibi Hasan KARTAL’a plaket taktimi yapılırken, program çay ve sohbetle devam etti.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.