RİDOK'TAN 46’lıklar Konulu Tiyatro Programı

RİDOK'TAN 46’lıklar Konulu Tiyatro Programı

Rize Doğal Kaynakları ve Yaban Hayatı Koruma Derneği ( RİDOK ) tarafından 29.05.2016 Pazar Günü saat 20:00’de İsmail Kahraman Kültür Merkezinde “ 46’lıklar “ Konulu Tiyatro Programı yapılacaktır.

 Programı, Rize Valiliği,İl Jandarma Komutanlığı, RTEÜ Rektörlüğü, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Rize Ticaret Borsası, MÜSİAD Rize Şubesi, TÜMSİAD Rize Şubesi, Rize İl Genel Meclis Başkanlığı, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda STK’lar programlarına dahil etmiş olup, Rize de nadir yapılabilecek bir etkinliğe imza atılacaktır.



RİDOK Yön.Kur.Bşk.Yrd ve Genel Sekreteri Mustafa SEVİNDİK, Rize’mizin yerel dinamikleri olarak, Avrupa Birliği Projeleri yürüten Derneğimiz, Bölgemizin Yerel Kaynakları olan başta çay olmak üzere, birçok ürünün farkındalığını hatırlatarak, bu ürünlerin korunması, rehabilite edilmesi, yaygınlaştırılması adına çalışmalar yapmaktadır. Derneğimiz sosyal sorumluluk projelerine de önem vermektedir. Bu nedenle Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Katkılarıyla, Başta ÇAYKUR ve birçok Kurumsal Firmanın sponsor olduğu Mizah Sanat Derneği’ni Rize’mize getirdik ve Tüm halkımıza ÜCRETSİZ olarak izlettireceğiz. Mizah Sanat Derneği  “Gugulumdakiler Tiyatro Grubu” ve Rize Doğal Kaynakları ve Yaban Hayatı Koruma Derneği      
( RİDOK ) iş birliği ile gerçekleştireceğimiz organizasyonumuza TÜM HALKIMIZI bekliyoruz dedi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.