Rize Adli Tıp Kurumunun yeri neresi olacak?

Rize Adli Tıp Kurumunun yeri neresi olacak?

Ak Parti Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Kasan Karal, Rize Adli Tıp Kurumu ile kontrol laboratuvarının Zincirliköprü’de yapılacağını açıkladı.

 Ak Parti Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Kasan Karal, ihalesi yapılıp bu yıl içerisinde çalışmalarına başlanacak olan Salarha Tünelleri sayesinde Rize’yi sıkışmış olduğu dağ ve deniz arasından çıkararak Rize’yi arka mahallelere ve arka bölgelere doğru geniş bir alana yaymak için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, Rize Adli Tıp Kurumu ile Kontrol Laboratuvarını Zincirliköprü’de, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’nün ise DSİ Müdürlüğünün karşısına yapılacağını kaydetti.

 
Karal, yaptığı açıklamada, “Amacımız, dağ ile deniz arasında sıkışıp kalan Rize’mizi arka taraflara taşımak, Askoroz’dan Andon’a kadar olan bu bölgeyi yeniden imara açmaktır. Devletin kurum ve kuruluşlarını yavaş yavaş buraya taşımaya başladık. Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezini burada yaptık.  ihalesini gerçekleştirmiş olduğumuz bölgemizin Adli Tıp Kurumunu Zincirliköprü’nün dibinde yapacağız. Aynı şekilde kontrol laboratuarını hemen onun yanında yapacağız. Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğümüzün de DSİ Müdürlüğümüzün karşısında yapılmasına hep beraber karar verdik. Bizim derdimiz kamu yatırımları başta olmak üzere, Rize’mizin birçok kurum ve kuruluşunu bu tarafa taşımaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.