Rize Ak Parti’de Belediye Aday Adayları Belirlendi

Rize Ak Parti’de Belediye Aday Adayları Belirlendi

AK Parti Rize’de belediye başkanlıkları için aday adaylarını belirledi.

 K Parti Rize Teşkilatları'nda belediye başkanlıkları aday adaylığı için belirlenen tarih geçtiğimiz gün sona ererken, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, bugün düzenlediği toplantı ise aday adaylarının isimlerini açıkladı.
AK Parti’de Rize Belediye Başkanlığı için 10 aday adayı çıktı. Bunların içerisinde mevcut Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Emekli Yarbay Hızır Keskin, Televizyon Kanalı Yöneticisi İbrahim Erdoğan, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve AK Parti eski İl Başkanı Yılmaz Katmer de yer aldı.
Rize’de AK Parti’de 14 belediye için toplam 94 aday adayı çıktı. AK Parti Rize teşkilatlarında belediyelerde aday adayı bolluğu yaşanırken, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeliklerine ilgi beklenilenin çok altında oldu. Rize Belediyesi’nin 32 meclis üyesi bulunurken, AK Parti’de sadece 62 kişi Rize Belediyesi Meclis üyeliği için aday adayı oldu. Beş İl Genel Meclisi üyeliği için ise 16 aday adayı çıktı.
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar belediye başkanlıkları için aday adaylığı süresinin sona erdiğini belirterek il genel meclisi ve belediye meclisleri için aday adaylığı süresinin 1 Aralık tarihine uzatıldığını açıkladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.