RİZE ASKON'DAN JANDARMA VE EMNİYET PERSONELİNE SAHURLUK İKRAMI

RİZE ASKON'DAN JANDARMA VE EMNİYET PERSONELİNE SAHURLUK İKRAMI

ASKON Rize Şubesi Gıda ve Hizmet Sektörü Başkanı Mehmet Fatih Sarımehmet 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle, ASKON yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber, bizlerin güvenliği için gece gündüz görev emniyet ve jandarma personelimizi ziyaret edip sahurluk ikramlarda bulundular. Rize’deki tüm giriş, çıkış kontrol noktalarına aynı zamanda tüm ilçelerdeki emniyet amirliklerine, sahur yemeği için ikramlar ulaştırıldı.

 ASKON Rize Şubesi Gıda ve Hizmet Sektörü Başkanı Mehmet Fatih Sarımehmet 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle, ASKON yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber,  bizlerin güvenliği  için gece gündüz görev emniyet ve jandarma personelimizi  ziyaret edip sahurluk ikramlarda bulundular.

Rize’deki tüm giriş, çıkış kontrol noktalarına aynı zamanda tüm ilçelerdeki emniyet amirliklerine, sahur yemeği için ikramlar ulaştırıldı.

Sarımehmet, ‘ Bizler için cansiperhane çalışan tüm güvenlik güçlerimizin her daim yanında ve arkasındayız, Rize ASKON Şubesi olarak tüm enerjimizi ve gücümüzü devletimizin ve milletimizi zor günlerinde yanında olarak harcayacağız.




Sarımehmet aynı zamanda, herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını ve Mübarek Kadir Gecesini  Kutluyorum mesajını verdi.’







 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.