Rize Belediyesi Cep Telefonu Uygulaması Vatandaşın Hizmetinde

Rize Belediyesi Cep Telefonu Uygulaması Vatandaşın Hizmetinde

Rize Belediyesi’nin vatandaşların hizmetlerini kolaylaştırma adına yapmış olduğuçalışmalar cep telefonu uygulamasıyla devam ediyor.

Android ve İos sistemlerde ücretsiz olarak akıllı telefonlarda kullanılabilen uygulama sayesinde vatandaşlar sicil numarasıyla borçlarını sorgulayabiliyor, ödeme yapabiliyor ve arsa rayiç değer sorgulaması yapabiliyor.

Uygulamada varolan diğer bir özellik sayesinde nöbetçi eczaneler, dini tesisler, eğitim kurumları, kültürel tesisler, resmi kurumlar, sağlık kurumları, ulaşım ve dinlenme yerlerinin adres ve telefonlarına hatta haritadaki konum bilgilerine ulaşabilir, Rize ile ayrıntılı bilgilere ulaşılabiliyor.

İstek ve şikayet butonu sayesinde talepler iletilebilir, belediyenin yapmış ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşılabiliniyor.

Uygulama sayesinde tek dokunuşla Rize Belediyesi Çağrı Merkezi’ne ulaşarak canlı destek alınabilmekte, bu sayede vatandaşların istek ve şikayetleri kısa süre içinde ilgili birimlere ulaştırılabiliyor.

Vatandaşların daha rahat hizmet alması adına çalışmalarına devam edeceklerini belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, cep telefonu uygulaması sayesinde vatandaşların hizmetlerini rahatlıkla yapabileceklerini belirtti.

Uygulama Google Play Store ve Apple Store’den ücretsiz olarak cep telefonlarına yüklenebiliyor


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.