Rize Belediyesi İftara Hazır

Rize Belediyesi İftara Hazır

Rize Belediyesi Ramazan ayının bereketini ve coşkusunu halkla beraber yaşamak adına sağlıklı hijyenik ortamda vatandaşa vermiş olduğu yemek ikramlarına bu yılda devam ediyor..

Rize Belediyesi önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl sahil dolgu alanında bulunan Kültür Park Restoranda iftar yemeği vermeye devam edecek. Kaliteli bir ortamda ev yemeklerini aratmayan 3 çeşit leziz yemeğin bulunduğu iftar yemeğinde vatandaş adeta bir lokanta ortamında orucunu açabilecek. Sahil dolgu alanında hazırlıkları tamamlanan mekanda 9 Temmuz Salı günü akşamı ilk iftar açılacak. Geçtiğimiz yıllarda tecrübeli bay bayan personeliyle hijyenin en üst seviyede tutulduğu bir mekanda yüzlerce kişiye aynı anda servis yapan Rize Belediyesi geçtiğimiz Ramazan ayında vatandaşın memnuniyetini kazandı. Aile ortamında kaynaşmanın sağlandığı iftar çadırına bu yıl ilginin geçtiğimiz yıllardan daha yoğun olması bekleniyor.
   
    Gün İçerisinde Birbirinden Farklı Ramazan Etkinlikleri Olacak.
   
    Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı içerisinde Rize Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan  etkinliklerine  yer verilecek. Hafta sonları yapılacak olan etkinlikler şöyle sıralanıyor ;
 14 Temmuz - Pazar Saat : 14.00' da İsmail  ( Sermet Erkin ile İllüzyon Gösterisi ) Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi
 21 Temmuz - Pazar Saat : 14.00' da ( Orta Oyunu ve Gölge Oyunu ) Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi
 28 Temmuz - Pazar Saat : 14.00'da ( Burak Abi ile Çocuk Programı ) Yer: İsmail Kahraman Kültür Merkezi
 3 Ağustos - Cumartesi KADİR GECESİ  Akşam Namazı Sonrası Dünyaca Ünlü Hafızların Kur'an Ziyafeti - Yer: Sahil Camii



    Ramazan boyunca eşiyle beraber orucunu vatandaşlarla açmaya gayret gösteren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yapmış olduğu açıklamasında; “Bu yıl iftar yemeklerimizi burada vereceğiz. Mekanımız hijyenik adeta lokanta ayarında bir hizmet veriyor. İsmi iftar çadırı fakat çadır görünümünü göremeyeceğiniz bir mekan. Rize’li hemşerilerimizin bizim heyecanımıza heyecan katmalarını bekliyor iftar yemeklerimize ve programlarımıza katılımlarını bekliyorum” dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.