Rize Belediyesi'nden SU Açıklaması

Rize Belediyesi'nden SU Açıklaması

Rize Belediyesi tarafından şehir merkezinde yaşanan su kesintileri dolayısıyla açıklamada bulunuldu.

Rize şehir merkezindeki su isale hatlarının eskimiş ve sağlıklı bir şekilde su transferini gerçekleştiremediğinden başlatılan bakım, onarım ve isale hatlarının değişimi dolayısıyla Rize’de kısmen su kesintilerinin devam edeceği öğrenildi.

Rize Belediyesi’nin Rize’ye sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir su temini amacıyla başlatmış olduğu isale hat değişimi ile bakım ve onarımları programlı bir şekilde devam ettiriliyor.

Çalışmalar sırasında belirli saatler arasında bazı mahallelere su verilemeyeceğinden yaşanacak su kesintilerinin önceden kısa mesaj (SMS) yolu ve basın medya aracılığıyla vatandaşlara bildirilerek, abonelerin gerekli önlemleri almaları sağlanırken, isale hattı ve bakım onarım çalışmaları dışında yaşanabilecek su arızalarında da ekiplerin en kısa sürede olaya müdahalede bulunarak meydana gelen arızayı gidereceği öğrenildi.

SU İSALE HATTINDA DEĞİŞİM... BU GECE SU KESİNTİSİ YAŞANACAK BÖLGELER

Rize Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise bugün Bağdatlı Mahallesi’nde su borusunun patlaması dolayısıyla yaşanan su kesintisine, su işleri müdürlüğünün müdahalede bulunduğu ve 1-2 saat içerisinde arızanın giderilerek Bağdatlı Mahallesi ile çevre mahallelere yeniden su verilmeye başlanacağı bildirilerek; su isale hatlarının değişimi ve bakım onarım çalışmaları dolayısıyla bu gece 00.00 – 03.00 saatleri arasında Müftü, Paşakuyu, Ekrem Orhon, Çamlıbel, Tophane, Yeniköy ve Çarşı Mahallesinde su kesintisine gidileceği kaydedildi.

Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın kesintiden olumsuz etkilenmemesi için gerekli tedbirleri almaları uyarısında bulunuldu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.