'Rize Bizden Çok Şey Bekliyor'

'Rize Bizden Çok Şey Bekliyor'

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize'ye Başbakan Erdoğan öncülüğünde hizmet vermeye devam ettiklerini, Rize için elinden geleni yapmanın gayretinde olduğunu ve Rize'nin kendilerinden çok şeyler beklediğini söyledi.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve beraberindeki mahalle muhtarları Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Bakırcı, İstanbul'dan gelen misafirlerine daha önce İstanbul'da çeşitli görevlerde bulunduğunu kaydettikten sonra "Rize için elimden geleni yapmanın gayretini gösteriyorum. Görev süremiz içerisinde Rize bizden çok şey bekliyor. Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Deli Balta ve beraberinde mahalle muhtarlarından oluşan 15 kişilik grup Karadeniz’e yapmış oldukları gezi kapsamında Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret ettiler.


Sohbet havasında geçen ziyarette konuşma yapan Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta; “Karadenizin eşiz güzelliğini yerinde görmek her zaman hayalimizde vardı. Federasyon üyelerimiz muhtar arkadaşlarımızla kararlaştırdık ve Karadeniz gezisi düzenledik. Şu an Rize’de olmaktan çok mutluyuz. Seyahatimiz kapsamında Rize Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettik ve bizleri kabul etti.  Rize’yi gezdik ve gezmeye devam ediyoruz. Şunu gördük ki Başkanımız gerçekten kendini Rize’ye adamış Rizeli için elinden geleni yapıyor. Burada yaşayan halkımız çok şanslı. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu güzel şehre tekrar geliriz ve yaylalarını da gezeriz. Başkanımıza bizleri makamında kabul ettiği için teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Bakırcı ise konuşmasında; “Karadeniz gezileri kapsamında bana yer ayıran ve beni makamımda ziyaret eden muhtar dostlarımı ağırlamak beni memnun etti. Ben de Belediye Başkanlığı görevine getirilmeden önce İstanbul'da çeşitli görevlerde yer aldım. Şimdiki görevim Rize Belediye Başkanlığı ve Rize için elimden geleni yapmanın gayretini gösteriyorum. Görev süremiz içerisinde Rize bizden çok şey bekliyor. Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.


Muhtarlar Başkan Bakırcı’ya yapmış oldukları ziyaretin ardından Rize’nin Çayeli ilçesine hareket ederek Çayeli Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.