Rize CHP'de 2  İlçe Başkanı Değişti

Rize CHP'de 2 İlçe Başkanı Değişti

Rize’de CHP’nin Çayeli Kalkandere İlçe Başkanları Görevlerinden Alındı.

7 Ha­zi­ran 2015 Pazar günü ya­pı­lan 25.Dönem Genel Mil­let­ve­ki­li se­çim­le­rin­de Rize’de çok id­di­alı ol­ma­sı­na kar­şın 3 Bin oyla bir Mil­let­ve­ki­li çı­kar­ma şansını kay­be­den Ana ­mu­ha­le­fet Par­ti­si CHP’nin Rize’deki iki İlçe Baş­ka­nı İl Ör­gü­tü­nce pasif kal­dık­la­rı ge­rek­çe­siy­le gö­rev­le­rin­den alın­dı.

Eski Baş­ba­kan­lar­dan A.​Mesut YIL­MAZ’ın İlçesi Çayel’nin CHP İlçe Baş­ka­nı Osman ÇAKIR ve Ünlü Cen­giz İnşa­atın sa­hi­bi Meh­met ve Ekrem CENGİZ kar­deş­le­rin İlçesi Kal­ka­de­re İlçe­si­nin CHP İlçe Baş­ka­nı Sinan KAL­PA­KOĞ­LU gö­rev­le­rin­den alın­dı­lar.

Gö­rev­den alı­nan söz ko­nu­su iki Baş­ka­nın İlçe­le­rin­de CHP’ye çok az oy çık­tı­ğı­da öğ­re­nil­di.

Ya­pı­lan bu ope­ras­yon­la­rın ar­dın­dan Kal­kan­de­re CHP İlçe Baş­kan­lı­ğı­na Bay­ram ÖZKAN, Ça­ye­li İlçe Baş­kan­lı­ğı­na ­da Hızır Efe KA­DI­OĞ­LU ata­nan yeni isim ol­du­lar.

Bu iki İlçe Baş­ka­nı yeni yö­ne­ti­mi­le­ri­ni oluş­tur­mak için­de kol­la­rı sı­va­dı­lar. Bu ope­ras­yon Rize İl Baş­kan­lı­ğıının tek­li­fi ve Genel Mer­ke­zin onayı ile ger­çek­leş­ti­ril­di.

İki yeni İlçe Baş­ka­nı bu gö­rev­le­ri­ni en az se­çi­me kadar devam et­tir­me şans­la­rı bu­lu­nu­yor.  Anım­sa­na­ca­ğı gibi CHP Rize’de bu se­çim­ler­de top­la­m­ 37.110 oy al­mış­tı.

CHP Ça­ye­li İlçe­sin­den aday çı­kar­ma­sı­na kar­şın bu­ra­dan 2.552 oy, Kal­kan­de­re’den ise 1103 oy ala­bil­miş­ti.
 
 
FAİK BAKOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.