Rize Defterdarlığına Ardahan Defterdarı Doğan Atandı

Rize Defterdarlığına Ardahan Defterdarı Doğan Atandı

Rize Defterdarı Nurettin Dirican'ın geçtiğimiz günlerde başka bir göreve atanmak üzere görevden alınması nedeniyle boşalan Rize Defterdarlığına Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan atandı.

 Başbakanlık ile Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Rize'nin yeni defterdarı Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan oldu. Doğan'dan önce Rize Defterdarı olarak görev yapan Nurettin Dirican da Ardahan Defterdarı iken Rize Defterdarlığına atanmıştı.

 
MEHMET DOĞAN KİMDİR?
 
1963 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep'te tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Maliye teşkilatına 1989 yılında Gaziantep Defterdarlığında giriş yaptı.
 
1996–1997 Ankara Mesleki Eğitim Kursu mezunu olup, sırası ile 1998–2001 yılında Saymanlık Müdür Yardımcısı olarak Erzurum-Karayazı Malmüdürü Vekili, 2001–2007 yılları arasında Malmüdürü olarak Adıyaman-Çelikhan'da görev yaptıktan sonra 2007–2008 yılları arasında Şırnak Defterdar Yardımcılığı ve 2008–2013 yılları arasında Yozgat Defterdar Yardımcılığı görevini yapmıştır.
 
20.02.2013 tarih ve 28565 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Maliye Bakanlığı Atama Kararı ile Ardahan Defterdarı olarak atanmış ve 29.03.2013 tarihinden itibaren de Ardahan Defterdarı olarak görev yapmakta iken Rize Defterdarlığına atandı. 
 
Doğan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.