Rize Dolgu Alanlarındaki Tehlikeden Kurtarılacak

Rize Dolgu Alanlarındaki Tehlikeden Kurtarılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Rize’de dolgu alanlardaki tehlikeyi ortak akılla çözeceklerini belirterek, “Rize için içeriye çekilip dersimize çalışacağız, iyi bir proje yapacağız. Projeyi buraya gelerek herkese göstereceğiz.

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Rize'de dolgu alanlardaki tehlikeyi ortak akılla çözeceklerini belirterek, "Rize için içeriye çekilip dersimize çalışacağız, iyi bir proje yapacağız. Projeyi buraya gelerek herkese göstereceğiz. Ankara'da proje yaptık bu oldu değil. Öyle bir şey yok" dedi.

 
Rize'de deniz doldurularak kazanılan 350 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve yaklaşık 70 bin kişinin yaşadığı binaların yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olması üzerine harekete geçildi. Rize'nin bu tehlikeden kurtarılması için Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak bölgeye gelerek dolgu ve rezerv alanlarını inceleyecek. Rize'deki programlarına ilk olarak Rize Valiliği'nde başlayan Bakanlar Özheseki ve Bak, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseli ile dolgu alanlarında binalar için ortaya çıkan sorunlar ve diğer kentsel dönüşümlerle ilgili sorunlar görüştüklerini dile getirerek, "Bugün birlikte bu konuları yerinde görmek için bize zaman ayırdı. Rize'nin çok daha şirin ve estetik bir şehre dönüşmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte neler yapılabilir, ne gibi konular değerlendirilebilir bunu görmek için şehrimize geldiler. Bu konular şirin ilimiz Rize için önemli" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.