Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası İftarda Buluştu

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası İftarda Buluştu

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler odası tarafından her Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleşti.

Yakamoz Rentorant’ta düzenlenen iftar programına; Çoruh Elektrik A.Ş. ve Rize Müessese Müdürü Cabir Kadıoğlu, Rize’de faaliyet gösteren meslek odası başkanları, Rize’de hizmet veren ve odaya kayıtlı Elektrikçiler, Elektronikçiler, Matbaacılar, Bilgisayarcılarla çok sayıda davetli katıldı.

Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Güven Aksoy yaptığı açıklamada; Ramazan Ayının birlik ve beraberliğin en pekiştiği dönemler olduğuna dikkat çekerek, düzenlenen iftar programına katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, “Davetimizi kırmayarak iftarımızda bizlerle beraber olan esnafımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğin kaynaşmanın bir göstergesi olan iftar programımızla birlikte, birlik ve beraberlik duygularını yoğun olarak hissettiğimiz Ramazan ayının bu birlik ve beraberliğimizi artırmasını; şehrimize ve ülkemize bolluk ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.