RİZE EMİTT DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA

RİZE EMİTT DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA

Bu yıl 21.ncisi düzenlenen ve 26-29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının açılışı İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde yapıldı.

 Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve çok sayıda davetli katıldı.



 
Rize’nin kültürel ve doğal değerlerini tanıtmak amacıyla kurulan stantta Rize’yi temsilen  Rize Valisi Erdoğan Bektaş başta olmak üzere  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Vali Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, İl Kültür ve Turizm  Müdürü İsmail Hocaoğlu,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Rizem Kültür ve Turizm Derneği üyeleri ile Rize’de faaliyet gösteren otel ve acenta temsilcileri hazır bulundular.  


 
Rize standı, başta İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN olmak üzere birçok ilin valisi, belediye başkanı, sivil toplum örgütü temsilcisi ve iş adamları tarafından ziyaret edildi. Ziyaretçilere Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.  

 
Emitt Turizm Fuarı 29 Ocak tarihine kadar İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanında ziyaretçilere açık olacak.   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.