Rize Emniyeti Uyuşturucu satıcılarına ve  Silah, Sigara ve Mazot Kaçakçılarına Göz açtırmıyor

Rize Emniyeti Uyuşturucu satıcılarına ve Silah, Sigara ve Mazot Kaçakçılarına Göz açtırmıyor

Rize Emniyeti Uyuşturucu satıcılarına ve Silah, Sigara ve Mazot Kaçakçılarına Göz açtırmıyor..

 Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin il genelinde yapmış olduğu çalışmalarda;

-Asayiş Şube Müdürlüğü ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerin ortak yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Çamlıbel Mahallesinde bulunan metruk bir binada yapmış oldukları kontrol sonucunda bina içerisine gizlenmiş sekiz parça halinde toplam 70,81 gr. Uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan kova diye tabir edilen bir şişe bulunmuş, bina içerisinde bulunan  M.A.M., Y.M., B.Y., E.U., R.D., M.Ö. isimli şahıslara Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, “Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçundan adli işlem yapıldı...

 
Ayrıca; Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan aranması olan ve 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. isimli şahıs ile Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan aranması olan M.Ç. isimli şahıslar ekiplerimizin yapmış olduğu titiz çalışma sonucu yakalandı..


 
- Ülkemize kaçak yollarla sokulmuş TAPDK bandrolü bulunmayan muhtelif markalarda toplam 3400 paket kaçak sigara ve 117 şişe kaçak içki ve toplam 1620 lt. kaçak mazot ele geçirildi..Olayın şüphelileri I.C., N.G., N.K., R.K., O.D., T.S. isimli Gürcistan Uyruklu şahıslar ve İ.M., U.T., H.Y., R.K. isimli şahıslar ekiplerimiz tarafından gözaltına alınarak gerekli adli işlemler yapıldı..


 
- 155 Polis İmdat Hattına yapılan bir ihbarı değerlendiren ekipler alınan arama kararına istinaden yapmış oldukları arama sonucu 3 adet tabanca ve tabancalara ait 55 adet fişek ele geçirildi. Olayın şüphelileri F.H., R.E.Y., Ö.Y. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alınarak yapılan  işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen F.H. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi..




 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.