RİZE ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİ ANLAMLI BİR ORGANİZASYONLA GÖNÜLLERE DOKUNDU

RİZE ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİ ANLAMLI BİR ORGANİZASYONLA GÖNÜLLERE DOKUNDU

ENGELSİZ UÇ Rize Engelsiz Yaşam Derneği ve Rize Kent Konseyi Engelli Meclisi organizasyonuyla Bu yıl 2. Sini düzenlediği ‘’ENGELSİZ UÇ’’ Uçurtma şenliğini gerçekleştirdi

 ENGELSİZ UÇ 
 
Rize Engelsiz Yaşam Derneği ve Rize Kent Konseyi Engelli Meclisi organizasyonuyla Bu yıl 2. Sini düzenlediği ‘’ENGELSİZ UÇ’’ Uçurtma şenliğini gerçekleştirdi
 
Dernek gönüllüsü Yasemin Özçelik yaptığı açıklamada; Engelliler gününün sadece 3 Aralık değil hergün olabileceğini ve Engelleri sevgiyle aşacağımız, hep birlikte daha güçlü ve özgür olduğumuzu bir kez daha gösterdiğimiz bir gün olsun istedik ve Engelsiz Uç Uçurtma Şenliği düzenledik ..
 
Dünyayı bu melekler için de yaşanabilir olmasını sağlayan, yürekleri sevgi dolu güzel insanlarla birlikte mutlu ve eğlenceli bir pazar günü organize edip ''ENGELSİZ UÇ'' dedik.
Güzelliklerle dolu Mutlu, Neşeli,Sevgi ve heyecan dolu bir gün geçirdik, 
Herşey kalbiniz kadar güzel olsun.
 
Nice güzel günler çocuklarımız için ve tüm çocuklar için gelsin. Bu organizasyonda emeyi geçen kalbi kadar kendi de güzel arkadaşımız dostlarımıza ve katılım gösteren tüm ailelere sonsuz teşekkürler.


 
Biz birlikte çok güçlüyüz.Rize engelsiz yaşam derneği çatısı altında Allahın izni ile tüm engelleri birlikte aşacağız,dedi.













 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.