RİZE ESKİ YÖNETİCİLER BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

RİZE ESKİ YÖNETİCİLER BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Geçmiş Dönem İl Başkan Yardımcısı Olan Şener Bülbül Ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Balcı’dan Genel Başkan Bahçeli’ye Ziyaret...

 Milliyetçi Hareket Partisi Geçmiş Dönem İl Başkan Yardımcısı Olan Şener Bülbül Ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Balcı’dan Genel Başkan Bahçeli’ye Ziyaret

 
RİDOK Yönetim Kurulu Başkanı da olan geçmiş dönem MHP Rize İl Başkan Yardımcısı Şener Bülbül ziyaretin çok verimli bir brifinge dönüştüğünü ifade etti.
 
Rize ve Rizelilerin sorunları ile çok yakından ilgilenen Sayın Genel Başkana çay üreticisi ve çay sanayicilerinin sorunları konusunda bir brifing verdik. Genel hatları ile sorunları ve çözüm önerilerini ortaya koyduk. Sohbet esnasında kendilerine ilimizin kıymetli sanayicilerinden bir takım hediyeleri takdim ettik.


 
Özellikle çay kolonyası, kremi ve sabunu ile beyaz çay hakkında bilgiler aldılar. Ufuk Çay, Neşe Çay ve kozmetik ürünlerin üreticisi Evren Onay Bey’e selamlarının ilettiler.
 
Kendilerinin de iyi bir çay tiryakisi olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli; çay ülkemiz için kıymetli bir tarım ürünüdür, mutlaka gerekli özen gösterilerek eksikliklerin giderilmesinin lazım olduğunu ifade ettiğini aktaran Bülbül, Genel Başkanın Rize ye selamlarını ilettiğini sözlerine ekledi. 


 
Ketenli Köyü Muhtarı Yahya Balcı’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Bahçeli; muhtarlarımız bizi mutlaka en iyi şekilde temsil etmeli ve örnek davranışları ile topluma yön vermelidir, dedi.
Çocuklarla yakından ilgilenen Bahçeli, çocuklara şeker ve çikolata ikram etti.

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.