Rize günleri sanatçıları belli oldu

Rize günleri sanatçıları belli oldu

Her yıl, yöremizin farklı sanatçılarına yer veren ve onları sevenleriyle buluşturan Rize Tanıtım Günlerinde bu yıl, Rize`nin birbirinden değerli sanatçıları AKM`de Rize günlerine renk katmaya geliyor.

8-11 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Rize Günleri-4’te Karadenizin genç isimlerinden sevilen sanatçımız Selçuk BALCI, sevenleriyle buluşmaya geliyor. 10 Mart Pazar akşamı Ankara AKM’de yer alacak olan sanatçımız, birbirinden güzel şarkılarıyla ve kemençesiyle geceye katılanlara keyifli bir Karadeniz havası yaşatacak.

 Yöremizin Sevilen İsimleri Bu Yıl da Ankara’da Hemşerileriyle Buluşuyor

Bu yıl, tulumuyla ve sesiyle Rize Günlerine renk katacak olan Mustafa Gökay FERAH, Ankara’da Karadeniz müzikleri yapan Rizeli genç sanatçımız Volkan KARAOĞLU,  Rize’nin sevilen isimlerinden Ahmet EKŞİ, Gülay KORKMAZ, Özlem DEVRAN, İsmail ALTUN ve Hamza ALBAYRAK da Rize Günlerinde sahne alacak diğer sanatçılarımız.

Son dönemlerin sevilen müzik gruplarından Sisli Rüya, beğeniyle takip edilen Mavi Göç ve Grup Patika bu yıl AKM’de Rize Günlerinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.