RİZE İÇİN PARTİLER BİR ARAYA GELDİ

RİZE İÇİN PARTİLER BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in daveti üzerine siyasi partilerin Rize İl Başkanları bir araya gelerek Rize için toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Belediye başkanı Rahmi Metin de katıldı.

 AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, “Herşey Rize için” parolasıyla siyasi partilerin Rize İl Başkanlarının katılımlarıyla bir toplantı düzenledi.

 
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in de katıldığı toplantıya, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık mazeret sunarak katılmazken, toplantıya, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar ve Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci katıldı.
 
Rize’de yapımı devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi paylaşımında bulunulduğu öğrenilen toplantıda, il başkanlarının da görüş ve önerileri alınarak ortak payda Rize için neler yapılması gerektiğinin tek tek görüşüldüğü bilgisine ulaşıldı.

 
Toplantının belirli periyotlarla tekrarlanacağı ve Rize için birlik beraberlik çatısı altında çalışmaların yürütüleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.