Rize İli Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldi

Rize İli Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldi

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ ve EMEKLİLERLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELİNDİ.

 TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 173.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ ve 
EMEKLİLERLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ..
 
10 Nisan 2018 Salı Günü Türk Polis Teşkilatının 173.Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Fener Sosyal Tesisimizde Sayın Valimiz Erdoğan BEKTAŞ, İlimiz Protokolünün Değerli Temsilcileri, İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Murat SEVİL, Müdür Yardımcıları, Şehit ve Gazi Ailelerimizin katılımı ile akşam yemeği düzenlendi.


 
Yemek esnasında misafirlerimize sürpriz yapan İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ Zeytin Dalı Operasyonuna katılmak üzere Afrin’e giden Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli personel ile canlı bağlantı gerçekleştirildi.





Sayın Valimiz Erdoğan BEKTAŞ Afrin’de görevli bulunan personel ile görüşerek Emniyet Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.


 
Emniyet Teşkilatımızın 173.Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerimiz 11.04.2018 günü tüm personelimizle Sosyal Tesislerde yapılan bayramlaşmanın ardından verilen öğle yemeği ile son buldu..





 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.