Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Tarafından

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Tarafından

Rize Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kız meslek lisesi öğrencileri ile biraraya geldi.

Rize Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kız meslek lisesi öğrencileri ile biraraya geldi.
 
Rize Kız Meslek Lisesinde konferans salonunda gerçekleşen, "Hedefe Belirleme ve İletişim" isimli panele Kadın Meclisi üyeleri, Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın eşi Menduha Kasap ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
Programın başında Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyesi Melek Kamacı öğrenciler ile tecrübelerini paylaşarak, gelecek için hedef belirlemenin önemine dikkat çekti ve slayt eşliğinde hayata dair bilgiler paylaştı.
 
Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz yaptığı açıklamada "Aldığımız kararların hayati önem taşıdığı,
geleceğimizin dönüm noktalarından biri olan lise çağlarındaki öğrencilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz ve özellikle bu dönemde aldığımız kararların, belirlediğimiz hedeflerin ne derece önemli olduğunu vurguladığımız 'Hedef Belirleme ve İletişim' panelimizin çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Her biri kendi alanlarında son derece başarılı olan panelistlerimizin paylaşımlarının öğrencilerimiz açısından faydalı olacağını umuyorum. Bu tarz etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de artarak devam edecektir. Ben başta Sayın Valimizin Eşi Hanife Yazıcı ve Belediye Başkanımızın Eşi Menduha Kasap olmak üzere panelimize katılan tüm protokol eşlerine, Kent Konseyi Başkanımız Metin Topçu ve tüm yürütme kurulu üyelerimize, bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, Okulumuz İdarecileri ve öğretmen arkadaşlarımıza ve salonu dolduran pırıl pırıl gençlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu..



Rize Haberleri

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.