RİZE MHP İL TEŞKİLATI KALKANDEREDE

RİZE MHP İL TEŞKİLATI KALKANDEREDE

Milliyetçi Harekat Partisi Rize İl Başkanı Serkan BİRBEN kısa bir süre önce ataması yapılan ve kısa bir sürede teşkilatlanmasını tamamlayan Kalkandere İlçe Başkanı Reşat YETİMOĞLU ve ilçe teşkilatıyla biraraya geldi.

 Milliyetçi Harekat Partisi Rize İl Başkanı  Serkan BİRBEN kısa bir süre önce ataması yapılan ve kısa bir sürede teşkilatlanmasını tamamlayan Kalkandere İlçe Başkanı Reşat YETİMOĞLU ve ilçe  teşkilatıyla biraraya geldi.

Hafta sonu farketmeksizin çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Harekat Partisi Rize İl Başkanı  Serkan BİRBEN Kalkandere İlçe teşkilatıyla bir araya gelerek ilçeyle ilgili istişarelerde bulunuldu.


 
Kalkandere’de kısa bir sürede teşkilatlarının güçlendiğini dile getiren Başkan BİRBEN ;Kısa bir süre önce ataması gerçekleşen Kalkandere kısa bir sürede yönetimi ve teşkilatlanması oluşturulmuş. Yönetimin oluşturulması ile birlikte en önemli çalışma köy ve mahalle teşkilatlarıdır. Köy ve mahalle teşkilatları vücudun kılcal damarlarıdır. Köy ve mahalle temsilcilerimiz sayesinde  bölgemizin sıkıntılarını yakından takip edeceğiz. “dedi.


 
Milliyetçi Harekat Partisi Rize İl Başkanı  Serkan BİRBEN toplantı sonrası partiye yeni katılan üyelere rozet taktı.


 
Milliyetçi Harekat Partisi Rize İl Başkanı  Serkan BİRBEN İlçe esnafını da  ziyaret ederek, yeni açılan bir işletmeye de hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.





 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.