Rize Muradiye Belediye Başkanından Çağrı

Rize Muradiye Belediye Başkanından Çağrı

Belediyeler nüfus oranına göre aldıkları ödenekleri artırmak için harekete geçti.

 Muradiye nufussunun yazın şuan ki mevcut nufusun 2 katı olduğunu iddia eden Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı Muradiye halkına seslenerek nufus kayıtlarının Muradiye alınması için çalışma başlattı.

 
Musa Süreyya Balcı Sosyal Paylaşım sitesinde şu ifadeleri kullandı.
 
Değerli Muradiye halkı. Muradiye belediyesi olarak gelirlerimizin %90 ı nüfus başına aldığımız ödenektir.
En çok göç veren ve nufus kaybı yaşayan beldelerden biriyiz. Bu durum artık öyle bir noktaya geldiki gelen parayı hizmete dönüştürebilme şansımızı ortadan kaldırdı.Dolu dolu bir 2.5 yıl geçirdık.



Beldemizin bütün sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için yoğun çaba harcıyoruz.Sorunlarından arınmış bütün güzellikleri içinde barındıran bir Muradiye ortaya çıkarabilmemiz için siz değerli belde halkımızın nüfuslarınızın burada olmasına ihtiyacımız var. Lütfen bizim bu çağrımıza olumlu bakın, sizde bir belde halkı olarak elinizi taşın altına koyun bize destek olun.hep birlikte kendi kendine yetebilen bir belediye ortaya çıkaralım.Hayallerimiz var projelerimiz var bütün bunları kısa zamanda hayata geçirebilmemiz için nufus konusunda destek olmanıza ihtiyacımız var. Örnek gösterilen bir Muradiye için lütfen bu destek çağrımıza duyarsız kalmayın. Bu yılın sonuna kadar nüfuslarınızı beldemize taşıyacağınız temennisiyle müjdeli haberinizi bekliyorum. Selam ve saygılarımı sunuyorum .
Musa Süreyya BALCI Muradiye belediye başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.